HI FITNESS
ONLINE BOOKING
Bent Westen Aps – Elinstallatøren hjælper det er sikkert
Velkommen til HI Fitness.dk
forside 

LÆS FØR DU OPRETTER PROFIL

HI Fitness er på kort tid blevet Herlevs største og mest eftertragtede idrætsforening. Vi har desværre ikke plads til alle de mange borgere, som ønsker at træne hos os. Vores venteliste er derfor vokset til ca. 750 personer.
Du kan fortsat oprette dig i vores system. Du bliver dermed optaget på vores VENTELISTE - du kan således IKKE købe egentligt medlemskab endnu.
Vi optager løbende nye medlemmer fra ventelisten i takt med at vi modtager udmeldelser. Vi forventer at kunne optage ca. 15 medlemmer pr. måned, hvorfor den realistiske ventetid er omkring 3-4 år. Personer på ventelisten vil blive kontaktet direkte pr. mail, når der bliver plads.


HI FITNESS NYHEDER

HI Fitness har oprettet et forum med officielle nyheder fra klubben. Siden er oprettet på Facebook, men kræver ikke, at du har en facebook profil.
Hvis du har en facebook profil, kan du vælge at følge siden og blive opdateret, når der kommer nye opslag fra. 
Du kan finde nyhedssiden ved at trykke her

Vi har også en facebookgruppe, hvor medlemmer kan stille spørgsmål, give ris/ros eller dele erfaringer. Den finder du Her

CLUB LA SANTA MEDLEMSTUR 2020

Vi gentager dette års KÆMPE succes. Turen genenmføres 21-28. august 2020.
Mere info kan du læse i vores Facebook gruppe Her 

 


KLUBTØJ
Det er muligt at købe træningstøj med klublogo. Det kan du gøre her: www.tryk10.dk/hi-fitness

 

PERSONDATA
I forbindelse med implementering af persondataforordningen oplyser vi hermed om, hvilke oplysninger vi registrerer, og hvordan vi håndterer dine persondata.
De personoplysninger som HI-Fitness registrerer er: dit navn, din adresse, din email-adresse, dit telefonnummer, din fødselsdato og dit køn samt loginoplysninger.
Formål med registreringen?
HI-Fitness registrerer dine personoplysninger for at kunne administrere din plads på ventelisten og for som medlem at kunne gennemføre dine tilmeldinger til forskellige hold og/eller aktiviteter og for at kunne fremsende opkrævninger og oplysninger vedrørende din plads på ventelisten og/eller medlemskab og tilmeldinger.

Sletning af personlige data
Hvis du ønsker at få slettet de informationer, vi har registreret om dig, kan du sende en mail til medlem@hi-fitness.dk og bede om det. Hvis du udelukkende er på venteliste, sletter vi dine personlige oplysninger med det samme. Hvis du er medlem eller har været medlem, opbevarer vi lovpligtige data som f.eks. fakturaer i systemet i 5 år, hvorefter du har mulighed for at få dem slettet.

 

SERVICEINSTRUKTØRER PÅ VAGT
Hvis du har behov for hjælp, er det en god ide at besøge centeret, når vores serviceinstruktører er på vagt.

Mandag kl. 17-19
Torsdag kl. 10-12
Lørdag kl. 10-12Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik HI Fitness | Herlev | formand@hifitness.dk | CVR: 32952720